Recept

Těstoviny s fazolemi a špenátem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15730

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Fazole bílé sterilované
1 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Oregano čerstvé
1 ks Paprika červená
300 g Rajčata
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Sůl mořská
300 g Těstoviny čtyřvaječné
1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek
100 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 822kJ
21% Sacharidy 76 g
9% Tuky 6 g
25% Sodík 492 mg
34% Bílkoviny 19 g

Těstoviny s fazolemi a špenátem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.

2

Na oleji orestujeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku. Přidáme oloupaná, nadrobno nakrájená rajčata, osolíme a okořeníme lístky oregana. Vše dusíme asi 10 minut.

3

Potom do pokrmu přidáme okapané fazole a omyté špenátové listy. Prohřejeme, přidáme uvařené těstoviny a promícháme.

4

Při podávání posypeme pokrm nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept