- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Kapr pečený
Omyté porce kapra ponoříme asi na 2-3 minuty do osoleného mléka. Maso osušíme, obalíme v mouce (nebo ve strouhance) a vložíme do pekáče vymaštěného máslem. Pečeme v troubě doměkka asi 12 minut.
víceBramborové tortilly s rajčaty
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, očištěné papriky nakrájíme na kostičky. Suroviny rozdělíme na dva díly. 400 g bramborových plátků opékáme...
víceKrupičná kaše s cibulkou
Na polovině dávky másla mírně opražíme krupici. Rozvaříme ji s mlékem, osolíme a za stálého míchání vaříme asi 10 minut. Uvařenou kaši rozdělíme na talíře a omastíme ji na zbylém másle...
víceKuřecí hranolky s vinnou směsí
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli, zpěníme ji a vsypeme na plátky nakrájené žampiony. Za stálého míchání je osmažíme. Potom...
vícePečená pomazánka z vepřových jater
Očištěná a omytá játra umeleme a vložíme do šlehače. Přilijeme smetanu, olej, přidáme vejce, koření a sůl. Vše chvíli šleháme. Směs urovnáme do formy vymazané sádlem a vysypané strouhankou....
vícePaštičky z bílé veky se sýrem
Veku nakrájíme na plátky asi 10-15mm vysoké. Z poloviny krajíčků vykrojíme kruhovou formičkou střed o průměru 30mm. Vykrájené plátky položíme na plné krajíčky a otvory naplníme sýrem...
víceSlovenská kapustnica
Kysané zelí osolíme, přisladíme a okořeníme. Vložíme do hrnce, zalijeme vodou a nálevem ze zelí a spolu s předem namočenými houbami a bobkovým listem uvaříme doměkka. Polévku zahustíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele