- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Zelenina s vepřovým masem
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Osolíme a opepříme citronovým pepřem. Ve velké pánvi ohřejeme 300 ml vývaru, maso v něm podusíme asi 7 minut a vyjmeme je. Oloupanou mrkev...
víceVejce do salátů
Vejce vaříme 10-12 minut natvrdo. Po uvaření je naťukneme a ponoříme do studené vody. Po vychladnutí vejce oloupeme, vložíme do nádoby a zalijeme horkým slaným octem, který jsme krátce...
víceSteaky z lososa s hruškami
Oloupané, na čtvrtky nakrájené hrušky zbavíme jádřinců, omytý korpus na jemno rozsekáme. Rozehřejeme 2 lžíce másla, smícháme se solí, hořčičným práškem, koprem, bazalkou a pepřem. Směs...
víceBrynzové nočky
Mléko, vařené brambory, brynzu, vejce, mouku a sůl společně ušleháme v mixeru. Ze vzniklého těsta vykrajujeme nočky a vaříme je ve vodě, až vyplavou na povrch. Vyjmeme je, polijeme...
víceOmáčka z ovocného moštu
Všechny přísady smícháme a postavíme do vodní lázně na oheň. Za stálého míchání svaříme. Uvařenou omáčku postavíme do studené vody a mícháme ji do vychladnutí.
víceGuláš z paprik a rajčat
Očištěné papriky nakrájíme na nudličky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli, přidáme papriky a krátce...
víceAnanasová limonáda
Do vyšší sklenice nalijeme ananasovou šťávu z kompotu. Přidáme citronovou šťávu a přilijeme sodovku. Vše zamícháme. Do hotové limonády přidáme kostky ledu a kousky kompotovaného ananasu.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele