Zdravý recept

Vejce do salátů

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18213

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 832kJ
1% Sacharidy 3 g
16% Tuky 12 g
16% Sodík 319 mg
26% Bílkoviny 15 g

Vejce do salátů postup přípravy receptu:

1

Vejce vaříme 10-12 minut natvrdo. Po uvaření je naťukneme a ponoříme do studené vody. Po vychladnutí vejce oloupeme, vložíme do nádoby a zalijeme horkým slaným octem, který jsme krátce povařili s kořením.

2

Po úplném vychladnutí ovážeme nádobu celofánem a uložíme do chladničky.

3

Takto připravená vejce můžeme několik dní používat k přípravě salátů nebo je podáváme s chlebem a hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept