- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Kysané zelí jablečné
Na tuku osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky a cibuli nakrájenou na nudličky. Kysané zelí překrájíme, přidáme ke slanině s cibulí, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Jablka oloupeme,...
víceHlávkové zelí dušené
Zelí zbavíme vrchních listů, rozkrojíme na poloviny, pokrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a okmínujeme. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na tuku. Přidáme lžičku cukru, ocet a...
víceČokoládový smetanový krém
Smetanu přivedeme k varu a rozpustíme v ní nadrobno nakrájenou čokoládu. Ve studené vodní lázni šleháme asi 3 minuty. Uložíme na 24 hodin do chladničky a pak znovu šleháme. Místo čokolády lze...
víceČokoládové těsto
Žloutky utřeme s 60g cukru, vanilkovým cukrem a citronovou kůrou do pěny. Přidáme sníh ušlehaný z bílků a 120g cukru. Potom přidáme mouku prosátou s kakaem a olej. Dortovou formu vyložíme...
víceSkořicová kolečka
Mouku smícháme se skořicí a s citronovou kůrou. Máslo s cukrem a se žloutky utřeme do pěny. Přidáme citronovou šťávu a mouku se skořicí. Vše promícháme. Plátěným sáčkem nastříkáme na plech...
vícePoleva cukrová
Cukr s vodou svaříme tzv. na silnou nit. Cukrový roztok odstavíme z ohně a mícháme tak dlouho, až bude mít lehce mléčnou barvu. Tato poleva je vhodná hlavně k ledování perníku.
víceRybízová omáčka
Rybíz omyjeme, prolisujeme a s cukrem vymícháme dohladka. Omáčku používáme při přípravě dezertů nebo zrmzlinových pohárů.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele