- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Kedlubnový salát s křenem
Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přidáme jemně nakrájenou okurku a cibuli, nastrouhaný křen a nasekanou pažitku. Vše dobře promícháme a přelijeme zálivkou z octa, oleje, vody a soli. ...
víceBulharská kjuftěta
Omyté maso umeleme, přidáme nastrouhané brambory, vejce, drcený kmín a vše vymícháme. Ze hmoty tvoříme šišky a obalujeme je v nasekané petrželce. Omytá rajčata rozdusíme, přidáme masové...
vícePtačí seno
Máslo rozehřejeme na pánvi, přidáme plátky veky nakrájené na nudličky a usmažíme je dozlatova. Vejce rozkvedláme s mlékem, osolíme a nalijeme na osmaženou veku. Necháme ztuhnout.
víceKung pao ze šmakounu
Solamyl promícháme s bílkem a na nudličky nakrájeným šmakounem. Vše osmahneme na oleji za stálého míchání dozlatova (asi 4 minuty). Dbáme, aby se kousky šmakounu neslepily. Přidáme sójovou...
víceKuřecí stehna na medu s broskvemi
Omytá stehna zalijeme vínem, smíchaným s citronovou šťávou a mletým zázvorem. Necháme do druhého dne v chladu a stehna občas obrátíme. Maso vložíme do kastrolu, přelijeme trochou vína z...
víceKuřecí játra po židovsku
Očištěná játra nakrájíme na kousky a promícháme s prolisovaným česnekem, solí, pepřem a mletou paprikou. V pánvi na rozpáleném oleji játra zprudka opečeme a zalijeme vejci rozšlehanými s vínem...
vícePerličky se zázvorovou glazurou
Perličky očistíme, omyjeme a páteřní kost odstraníme. Perličky rozevřeme, kůží nahoru položíme na prkénko a přimáčkneme, aby se maso zploštilo. Kůži na prsou několikrát nařízneme. Rozdrcený...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele