- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Máslo karí
Na malé části másla necháme zpěnit karí koření. Potom je promícháme se zbylým změklým máslem, ztvarujeme do válečku a zabalíme do pergamenového papíru nebo do fólie. Máslo karí uložíme do...
víceMáslo bylinkové
Máslo necháme částečně změknout. Potom je promícháme s bylinkovou směsí, ztvarujeme do válečku a zabalíme do pergamenového papíru nebo do fólie. Bylinkové máslo uložíme do chladničky.
víceKarotka s křenem dušená na másle se smetanou
Mrkev očistíme, opláchneme a nakrájíme na malé hranolky nebo na plátky. Zastříkneme vodou, mírně osolíme, přidáme polovinu dávky másla a částečně podusíme. Potom mírně zaprášíme moukou,...
víceZelí hlávkové bílé sterilované
Postup při přípravě je stejný jako u receptury Zelí kysané bílé s tím, že k dochucení zelí použijeme ocet.
víceZelí kysané bílé
Zelí zalijeme vařící vodou, okmínujeme a za občasného promíchání dusíme do poloměkka. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova. Zaprášíme ji prosátou moukou, mírně...
víceTěstoviny špenátové
Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Uvařené těstoviny propláchneme, necháme okapat a promícháme je se špenátem, který jsme podusili na másle, přidali pepř a sůl.
víceMrkvové knedlíky
Z trochy vlažného mléka, mouky a droždí připravíme kvásek, který necháme kynout. Do prosáté mouky přidáme sůl, vlažné mléko, kvásek a zpracujeme těsto. Do těsta zamícháme očištěnou, na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele