- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Žemlový křen
Žemle okrájíme a nakrájíme je na plátky. Přelijeme horkým hovězím vývarem a rozvaříme na kaši. Osolíme, opepříme a vmícháme nastrouhaný křen. Pokrm můžeme zahustit žloutkem a smetanou.
víceMasitá kroupová polévka
Kroupy namočíme, druhý den je uvaříme do měkka a prolisujeme přes cedník. Vařené maso nakrájíme na kostičky a s vývarem přilijeme k prolisovaným kroupám. Polévku podle chuti okořeníme a...
vícePolské pirohy
Kysané zelí propláchneme a okapané překrájíme. Potom zelí zalijeme trochou vody, přidáme nové koření, bobkový list a dusíme pod poklicí doměkka. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na tuku...
víceDušený králík s kapary a smetanou
Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme porce odblaněného králíka, osolíme a opečeme. Mírně podléváme, obracíme a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, do šťávy přilijeme smetanu...
víceKvětákové rizolety
Očištěný květák uvaříme v osolené vodě doměkka, slijeme a necháme okapat. Po vychladnutí květák nadrobno nasekáme. V kastrole na části oleje podusíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli,...
víceRavioli plněné mletým masem a špenátem
Mouku, 2 vejce, špetku soli a 2 lžíce vody promícháme a vypracujeme těsto. Jednu oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a necháme zesklovatět na 30 g másla. Smícháme ji s nasekanou petrželkou...
víceZadělávaná čočka nakyselo
Předem namočenou čočku uvaříme v téže vodě se špetkou tymiánu. Na sádle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme a zředíme trochou vývaru z čočky. Dobře...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele