- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Tykev po sicilsku
Oloupanou tykev nakrájíme na plátky a bez pomoučení je osmažíme na oleji. Olej slijeme, tykve pokapeme trochou octa, osolíme, posypeme špetkou cukru a nasekanou mátou. Chvíli je pod pokličkou...
víceŠpenátová polévka se šmakounem
Mražený špenát chvíli povaříme v 1 l vody. Přilijeme mléko, přidáme na kostičky nakrájený šmakoun a ještě krátce povaříme. Nakonec polévku mírně osolíme a přidáme kousek čerstvého másla.
víceKoňakový pudink
Cukr svaříme s vodou tzv. na nitku a necháme vychladnout. Přidáme nadrcené piškoty, nasekané mandle, ušlehanou smetanu, utřené žloutky, koňak a pomerančovou kůru. Vše dobře promícháme. ...
vícePečená rajčata po srbsku
Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a zbavíme semínek. Půlky rajčat osolíme, obalíme v hladké mouce, namočíme v rozehřátém másle a obalíme ve strouhance. Zapékací mísu vymažeme máslem,...
víceLívance plněné kapustou
Z droždí, cukru, šálku vlažného mléka a trochy mouky necháme vzejít kvásek. Přidáme jej do mouky promíchané se solí, zbylým mlékem a vejcem. Zaděláme těsto, které necháme na teplém místě...
víceOmáčka s kerblíkem
V míse rozmělníme natvrdo uvařené žloutky a za stálého míchání zašleháme horké máslo. Do vzniklé omáčky přidáme omyté, nadrobno nasekané lístky kerblíku. Ihned podáváme, omáčka je vhodná k...
víceKarbanátky z uzené tresky s bylinkami
Nafiletovanou uzenou tresku vložíme do pekáče, podlijeme trochou vody, přikryjeme alobalem, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Vyjmeme z trouby, maso rozebereme na lupínky. V míse...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele