- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Jednoduchá fazolková polévka
Očištěné fazolky vložíme do vody a vaříme asi 50 minut. Uvařené zahustíme Solamylem, rozmíchaným v mléce, poté zvolna za častého míchání dovaříme. Před koncem varu polévku osolíme. Nakonec...
víceOstrá hermelínová pomazánka
Vejce uvaříme natvrdo. Hermelín a uvařené bílky pokrájíme na nudličky. Uvařené žloutky rozmělníme vidličkou, přidáme máslo, hořčici, sladkou i pálivou papriku a vše vymícháme do pěny....
vícePerkelt z kuřecích jater a žaludků
Omyté a odblaněné žaludky rozčtvrtíme a znovu propláchneme. Na rozpáleném sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, promícháme a přilijeme trochu vody. Přidáme žaludky,...
vícePlněná kuřecí stehna
Omytá stehna vykostíme a rozklepeme na plátky. Osolíme je, poklademe slaninou, šunkou, proužky okurek a nudličkami papriky. Maso stočíme do závitků, upevníme jehlami a osolíme na povrchu. ...
víceZávitky z kuřecích stehen
Omytá stehna vykostíme a potřeme směsí sójové omáčky, hořčice, rozetřeného česneku, zázvoru, medu a lžíce oleje. Maso necháme několik hodin v chladničce proležet. Potom stehna stočíme do...
víceBroskve pečené s medem
Broskve oloupeme, vložíme do pekáčku vymaštěného máslem, potřeme medem a posypeme vanilkovým cukrem. Zvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Během pečení potíráme vypečenou...
víceBramborák s kapustou a Nivou
Omytou kapustu nakrájíme na proužky, přelijeme vroucí osolenou vodou a blanšírujeme asi 5 minut. Vodu slijeme, kapustu propláchneme, necháme okapat. Oloupané brambory nahrubo nastrouháme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele