- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Smažené filety z uzených makrel
Uzené makrely naporcujeme na filety, ty opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Porce smažíme v rozpáleném oleji z každé strany asi 2 minuty dozlatova. Ihned podáváme.
víceTvaroh s brusinkami a jablky
Do mixéru vlijeme mléko a přidáme cukr a jablka. Po chvíli mixování přidáme po částech tvaroh a později 2 lžíce brusinkového kompotu. Tvarohovou pěnu podáváme vychlazenou. Každou porci...
víceŽmolenka na koláče
Cukr smícháme s moukou, přidáme máslo a vše dobře prohněteme. Pokud použijeme na koláče kyselé ovoce, můžeme přidat víc cukru.
víceKokosová nádivka
Utřeme vejce, cukr, vanilkový cukr, rum a máslo. Přidáme mletý kokos, nadrcené piškoty a vše dobře rozmícháme. Nádivku používáme při přípravě pečených moučníků.
víceCandát se zeleninou a ovčím sýrem
Z očištěných polovin candáta vykrojíme páteř a maso nakrájíme na porce. Osolíme je, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Maso obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a...
víceMozečky po mlynářsku
Mozečky vložíme asi na 1 hodinu do vody s octem. Potom je propláchneme, odblaníme, znovu opláchneme a povaříme 10 minut v osolené vodě se svazkem bylinek. Vodu slijeme, osušené a vychladlé...
víceZaječí medailonky
Vykostěný a odblaněný zaječí hřbet prošpikujeme slaninou, potřeme olejem a posypeme tymiánem. Necháme asi 1 hodinu uležet v chladničce. Potom maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, osolíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele