- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Kari omáčka s jablkem
Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku. Přilijeme vývar, smetanu a vaříme asi 20 minut. Nakonec do omáčky přidáme oloupané, nastrouhané jablko...
víceKopřivová polévka s moravským uzeným
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme propláchnutou rýži, zamícháme a zalijeme vodou. Vaříme, až je rýže téměř měkká. Potom přisypeme drobně nasekané kopřivy, na...
víceStudená jablečná polévka
Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou a krátce povaříme. Prochladlou jíšku vlijeme do mixéru a mixujeme za postupného přidávání...
víceKuličky z rybího masa
Omytého kapra zbavíme kůže, kostí a spolu s cibulí jemně umeleme. Přidáme strouhanku, vodu, sůl, pepř a vejce. Vše dobře promícháme. Ze vzniklé hmoty mokrýma rukama tvarujeme kuličky o...
víceSumeček s opilými bramborami
Omyté filety osolíme, opepříme a po obou stranách zprudka opečeme na sádle. Rybu vyjmeme a ve výpeku zpěníme nastrouhanou cibuli, porce vrátíme zpět a obložíme na kolečka nakrájenými, zpola...
víceSicilský kapr
Porce kapra zbavené kůže a kostí osolíme a urovnáme do pekáčku vymaštěného olejem. Na zbylém oleji udusíme nakrájená rajčata, cibuli, olivy, kapary a nasekanou petrželovou a celerovou nať....
víceŠtika s lískovými oříšky
Sójovou omáčku utřeme s cukrem, špetkou soli, Solamylem, sherry, vejcem a nastrouhanou cibulí. Do směsi namáčíme porce štiky zbavené kůže a kostí. Obalujeme je v mletých lískových oříškách. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele