- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Ředkvičkový salát se smetanou
Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrouháme na tenké plátky. Promícháme je s osolenou smetanou a sekaným koprem. Na mísu upravíme salátové listy, pokapeme je osolenou citronovou šťávou a...
víceSmažené filety z uzených makrel
Uzené makrely naporcujeme na filety, ty opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Porce smažíme v rozpáleném oleji z každé strany asi 2 minuty dozlatova. Ihned podáváme.
víceMakovec z brambor
Cukr utřeme se žloutky, přidáme nastrouhané brambory a mletý mák podušený s mlékem. Postupně přidáváme mouku s práškem, koření, trochu mléka a sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané formy a...
víceHustá cizrnová polévka
V kastrole na rozehřátém oleji lehce podusíme oloupanou, nasekanou šalotku a rozmačkaný česnek. Asi po 4 minutách přidáme ančovičky a rajčata. Přilijeme vývar, přidáme nasekané lístky šalvěje...
víceCísařský řízek
Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Řízky obalíme v hladké mouce a po obou stranách zprudka opečeme na másle. Podlijeme vývarem z kostí, přidáme koření a dusíme. Hotovou...
víceTelecí řízky s citronovou šťávou
Omyté maso nakrájíme na řízky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Řízky smažíme po obou stranách na másle a na oleji. Po usmažení je necháme na teplém místě. Do výpeku vmícháme citronovou...
víceRychlý třešňový kompot
Cukr zalijeme vodou a uvedeme do varu. Třešně zbavené stopek omyjeme a vhodíme do vařícího roztoku. Povaříme asi 2 minuty. Po odstavení z ohně necháme kompot pod pokličkou vychladnout.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele