- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fik
fik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 533x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 533Zaječí guláš s nakládanými fazolkami
Odblaněné zaječí maso bez kostí nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, nakládané fazolky zcedíme. V hrnci na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přisypeme maso, osolíme, opepříme,...
víceKančí guláš s kořenovou zeleninou
Z kančích vnitřností použijeme ledvinky, játra a srdíčko. Nemáme-li kančí, můžeme použít vepřové. Vnitřnosti odblaníme, důkladně omyjeme a spolu s kančím masem nakrájíme na kostky, cibuli...
víceJelení guláš se zeleninou
Odblaněné jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, květák rozebereme na malé růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, omytou cuketu na kostičky. V hrnci...
víceJelení guláš na slanině
Z masa odřežeme všechny šlachy a blány, maso nakrájíme na kostky, slaninu bez kůže na drobné kostičky, cibuli nadrobno nasekáme, česnek prolisujeme, citronovou kůru nastrouháme najemno. V...
víceSrnčí guláš s kysaným zelím
Odblaněné maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, papriky bez jádřinců na proužky, scezené zelí propláchneme vodou a trochu pokrájíme, česnek prolisujeme. V hrnci rozehřejeme...
víceSrnčí guláš s kančím masem
Kančí a srnčí maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, polovinu nakrájíme nadrobno, polovinu na kolečka a rozebereme na kroužky, česnek prolisujeme a chlebovou střídku...
víceSrnčí guláš s paprikou
Srnčí plec odblaníme, omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky. V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele