- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Živáňská ze tří druhů masa
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na plátky. Všechny 3 druhy masa nakrájíme na plátky, naklepeme je, osolíme, posypeme paprikou, potřeme olejem, naskládáme do mísy a...
víceGrilované marinované kuře
Kuřata očistíme a rozdělíme na porce, potřeme solí a pepřem. Česnek oloupeme a prolisujeme, v míse metlou smícháme s olejem a citronovou šťávou. Do marinády dáme porce kuřete a necháme...
víceSuchá směs pro přípravu lívanců
Mouku, kypřící prášek, jedlou sodu, sůl a vanilkový cukr smícháme a dáme do uzavíratelné mísy nebo sklenice. Při vlastní přípravě těsta přidáme k 150 gramům směsi 1 vejce, 2,5dl mléka a 1...
víceKrupicové noky s borůvkovou omáčkou
Borůvky pečlivě přebereme, opláchneme studenou vodou a necháme je okapat. Pak je promíchané s cukrem vaříme v hrnci na mírném ohni 5 až 10 minut. Na konci vaření přidáme k borůvkám Solamyl,...
vícePikantní sladká treska
Česnek oloupeme a nasekáme najemno. V misce smícháme sójovou omáčku se zázvorem, česnekem a pepřem. Tresku omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky a obalíme ji v ochucené sojové omáčce. Jarní...
víceOstrý hovězí špíz
Papriky podélně rozřízneme, zbavíme jádřinců, opláchneme pod studenou vodou a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Hrášek slijeme a necháme v sítu okapat. Klobásu...
vícePečené rybí filé s pikantním přelivem
Čtyři stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí. Polovinu slaniny nakrájíme na kostičky, polovinu na plátky. Křen oškrábeme, omyjeme a jemně nastrouháme. V misce smícháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele