- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Salát z polníčku se smaženou šunkou a žampiony
Žampiony opláchneme studenou vodou a okapané nakrájíme na tenké plátky. Šunku rozkrájíme na malé kousky. Salát omyjeme, necháme okapat a rozložíme ho na servírovací talíře. V rozpálené pánvi...
víceRybí filé smažené na česneku
Česnek oloupeme a prolisujeme. Třetinu ho v misce utřeme se solí a smícháme s majonézou, třetinu s rozehřátým máslem a zbylý s olejem. Pažitku opláchneme pod studenou vodou, necháme okapat a ...
vícePikantní jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety omyjeme studenou vodou a osušíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Rozmarýn a šalvěj opláchneme studenou vodou, okapané najemno nasekáme. Citron omyjeme, kůru odřízneme a...
víceTuňáková paštika
V míse z mouky, bílého vína, 4 lžic oleje, másla, trochy cukru a soli zpracujeme hladké těsto. Zabalíme ho do fólie a uložíme na 1 hodinu do chladničky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme...
víceDebrecínský hovězí guláš
Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky, párky na kolečka. Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíma na kostky....
víceVepřové ledvinky na žampionech
Cibule oloupeme a nadrobno nakrájíme. Žampióny očistíme, omyjeme a okapané nakrájíme na plátky. Ledvinky omyjeme studenou vodou, osušíme, rozkrojíme, očistíme a nakrájíme na plátky. V pánvi...
víceŘecký salát z brambor s česnekem
Česnek oloupeme a prolisujeme. Brambory důkladně omyjeme studenou vodou, osušíme, celé je naskládáme na pekáč a pečeme 15 - 20 minut v troubě rozehřáté na 180°C. Upečené brambory ještě teplé...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele