- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Rybí filé zapečené se žampionovou směsí
Žampiony omyjeme, necháme okapat, nakrájíme na kousky. Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme, nasekáme a osmahneme na rozpálené pánvi bez oleje. V pánvi rozehřejeme třetinu másla, krátce na...
víceKynutý koláč s borůvkami a sněhem z bílků
Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Vajíčka rozklepneme, bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme z nich a krupicového cukru tuhý sníh....
vícePečené rybí filé s paprikovou majonézou
V misce smícháme majonézu se lžící kečupu a podle chuti přidáme mletou sladkou papriku, pepř a sůl. Trochu papriky smícháme s rozpuštěným máslem a další s olejem. Petrželovou nať opláchneme...
víceŠumavské krupicové noky s borůvkovou omáčkou
Borůvky pečlivě přebereme a v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou. Borůvky dáme do hrnce s 1 dl vody, přimícháme cukr, skořici, lžíci másla a špetku soli, a borůvky rozvaříme. V...
vícePikantní koláč z listového těsta s cibulovou náplní
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme, na pánvi rozpustíme máslo a na něm cibuli osmahneme do zlatova. Listové těsto rozdělíme na šest dílů, rozprostřeme do šesti koláčových forem a položíme na ně...
víceDžem z letního ovoce, připravený v domácí pekárně
Všechno ovoce dobře omyjeme, necháme okapat. Z domácí pekárny vyjmeme pečicí nádobu, vložíme do ní okapané ovoce, přilijeme 0,5 dl citronové šťávy, přidáme želírovací cukr a máslo. Nádobu...
víceDia koláč s borůvkovým džemem
Oba druhy mouky smícháme s práškem do pečiva, přidáme Heru, žloutek a umělé sladidlo, které jsme rozpustili v trošce teplé vody. Vše promícháme a vypracujeme vláčné těsto, které rozprostřeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele