- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Pekanové ořechy s pikantní polevou
V pánvi rozehřejeme máslo, přimícháme k němu javorový sirup, směs dochutíme pepřem a solí, pak do ní vmícháme půlky pekanových ořechů a za stálého míchání je 2 až 3 minuty pražíme. Opražené...
vícePestrý zelný salát
Jablko rozkrojíme, zbavíme jádřince, omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Mrkev oškrábeme, omyjeme a najemno ji nastrouháme. Čínské zelí opláchneme studenou vodou a nakrouháme najemno. V...
vícePikantní borůvkové čatní
Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku rozřízneme, zbavíme semínek, opláchneme studenou vodou a nakrájíme ji najemno. Masox rozmícháme s vodou a...
vícePikantní jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety omyjeme studenou vodou a osušíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Rozmarýn a šalvěj opláchneme studenou vodou, okapané najemno nasekáme. Citron omyjeme, kůru odřízneme a...
vícePikantní koláč z listového těsta s cibulovou náplní
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme, na pánvi rozpustíme máslo a na něm cibuli osmahneme do zlatova. Listové těsto rozdělíme na šest dílů, rozprostřeme do šesti koláčových forem a položíme na ně...
vícePikantní kuřecí prsa s paprikou
Papriky podélně rozřízneme, zbavíme je jadérek, omyjeme a nakrájíme na proužky. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kuřecí prsa omyjeme studenou vodou, osušíme a naporcujeme je na plátky. ...
vícePikantní masový špíz na pivu
Česnek oloupeme, prolisujeme a v misce utřeme se solí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Slaninu a klobásu nakrájíme na plátky. Vepřové maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky,...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele