- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Osvěžující dezert s borůvkami a ořechy
V míse rozmícháme mražené borůvky s moučkovým cukrem. Polovinu potom rozmixujeme a svaříme s 1 litrem oslazené vody a vanilkovým pudinkem. Vajíčka rozklepneme, bílky oddělíme od žloutků a...
víceOsvěžující salát ze sušeného ovoce
Všechno sušené ovoce omyjeme, vložíme do mísy se studenou vodou a necháme 24 hodin namočené. Před přípravou salátu vodu slijeme, ovoce necháme v sítu okapat. Mandle spaříme, oloupeme a...
víceOvocná kaše z angreštu a rybízu
Angrešt a rybíz pečlivě přebereme, důkladně propláchneme v cedníku studenou vodou a necháme je okapat. V hrnci přivedeme k varu vodu s cukrem, přisypeme ovoce a necháme ho rozvařit....
víceOvocná pizza
Do větší mísy nasypeme mouku, uprostřed uděláme důlek, do něj vložíme smíchané rozdrobené droždí, lžičku cukru a mléko. Mísu přikryjeme, droždí necháme 10 minut kynout. Potom přidáme 2 lžíce...
víceOvocné fondue s karamelovou omáčkou
Jahody a hroznové víno opláchneme studenou vodou, banán oloupeme a nakrájíme na kolečka, ananas rozkrájíme na menší kousky. V nízkém hrnci rozehřejeme máslo, přilijeme sirup, přisypeme cukr...
víceOvocné knedlíky
Borůvky pečlivě přebereme, omyjeme je v cedníku studenou vodou a necháme okapat. V míse utřeme máslo a vajíčko, přidáme tvaroh, mírně osolíme a pak za stálého míchání střídavě přiléváme mléko...
víceOvocný salát s ořechy
Omyté bobule hroznů a ryngle rozpůlíme a zbavíme semen a pecek. Ryngle pak ještě nakrájíme na tenké plátky. Oloupaná jablka a hrušky rozpůlíme, odstraníme jádřince a dužninu nakrájíme na...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele