- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Koláč z jogurtového těsta s borůvkami
Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. V misce prsty prohněteme hrubou mouku, třetinu moučkového cukru, máslo a připravíme drobenku. ...
víceTelecí řízky na pivě plněné se šunkou
Telecí kýtu omyjeme studenou vodou, osušíme a naporcujeme na plátky, které naklepeme, na okrajích nařízneme, opepříme a osolíme. Na každý řízek položíme plátek šunky, maso přeložíme a...
víceTěstoviny s pórkem, olivami a tofu
Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na přibližně 5 cm dlouhé kousky. Lusky cukrového hrášku překrájíme, fazolky rozkrájíme na přibližně 2,5 cm dlouhé kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme....
víceLázeňská omeleta s borůvkami
Borůvky z kompotu necháme okapat. Vajíčka rozklepneme a bílky oddělíme od žloutků. Z bílků a poloviny cukru vyšleháme tuhý sníh, pak do něj zlehka vmícháme žloutky a mouku. Zapékací mísu...
víceKlobásky pečené se sýrem a paprikami
Klobásky podélně rozřízneme a rozložíme je do žáruvzdorné mísy nebo pekáče. Sýr nakrájíme na plátky a ty položíme na nakrájené klobásy i kolem nich. Sterilované papriky nakrájíme na proužky,...
víceKuře na šafránu s mandlemi
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Mandle spaříme a oloupeme. Kuře očistíme a rozdělíme na porce. V pánvi rozpálíme olej a na něm porce kuřete opečeme po všech stranách. Pak přidáme trochu...
víceKoláč s borůvkami z kynutého těsta
Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. V misce nebo hrnku připravíme z rozdrobeného droždí, 10 gramů moučkového cukru, 2 dl vlažného...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele