- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Pórková polévka s těstovinami
Brambory omyjeme, oškrábeme, nakrájíme na kostičky, pórek omyjeme a pokrájíme na tenká kolečka. Ve velkém hrnci rozpálíme olej, na něm smažíme přibližně 5 minut kolečka pórku, dokud nemají...
víceOvocný salát s ořechy
Omyté bobule hroznů a ryngle rozpůlíme a zbavíme semen a pecek. Ryngle pak ještě nakrájíme na tenké plátky. Oloupaná jablka a hrušky rozpůlíme, odstraníme jádřince a dužninu nakrájíme na...
víceSalát z hroznů s jablečnou pěnou
Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na plátky a ihned pokapeme citronovou šťávou a javorovým sirupem. Opláchnuté bobule hroznů rozpůlíme a odstraníme z nich semena. ...
víceChutný ovocný salát s tvarohovým krémem
Oloupané kiwi nakrájíme na kolečka. Hrozny opláchneme, bobule rozpůlíme, hrušku a jablko oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Pomeranč okrájíme až na dužninu a dílky...
víceSalát z ovoce s vlašskými ořechy
Omytá jablka oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky, které ihned pokapeme citronovou šťávou. Pomeranč okrájíme, vykrájíme z něj dílky tak, aby na nich nebyly průsvitné...
víceTěstovinový krevetový salát
V dostatečném množství osolené vody uvaříme těstoviny. Uvařené slijeme do síta, zchladíme pod studenou vodou a necháme okapat. Na 2 lžících olivového oleje opečeme po obou stranách na pánvi...
víceSalát s lososem a špenátem
Špenát a listy salátu opláchneme ve studené vodě a necháme okapat. V hrnci přivedeme do varu vodu a dáme do něj pařákovou vložku s několika listy salátu, na které položíme plátky lososa....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele