- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Pyré z brambor
Brambory omyjeme, oškrábeme, nakrájíme na malé kousky a vaříme v osolené vodě 10 - 15 minut, dokud nejsou měkké. Poté je slijeme a rozšťoucháme. Česnek oloupeme, prolisujeme. Petrželovou nať...
víceDušená uzená treska s pórkem a slaninou
Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na malé kostičky. Uzenou slaninu krájíme na přibližně 4 centimenty široké proužky, petrželovou nať a pažitku omyjeme, jemně nasekáme, pórky omyjeme,...
víceKrokety z lososa
Brambory omyjeme, oškrábeme a vaříme přibližně 15 minut v osolené vodě, dokud nezměknou, uvařené slijeme a rozšťoucháme. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme, vejce rozšleháme. Lososa nakrájíme...
víceChutné bramboráčky s lososem
Brambory dobře omyjeme a vaříme v osolené vodě 15 až 20 minut, dokud nezměknou. Pak je necháme chvíli chladnout a oloupeme je. Přidáme mléko, našťoucháme, podle chuti osolíme a opepříme. ...
vícePikantní pečené bramborové slupky
Velmi dobře očištěné a omyté brambory pečeme ve slupce přibližně hodinu v troubě, dokud nezměknou. Částečně vychladlé brambory rozpůlíme, vydlabeme z nich dužninu tak, aby zůstala přibližně...
víceOmeleta z brambor se slaninou a cibulí
Brambory omyjeme, oškrábeme, nastrouháme na hrubším struhadle. Cibuli oloupeme a jemně pokrájíme, nať z petržele nasekáme na jemno. Slaninu krájíme na přibližně 1 cm široké proužky. Na...
vícePolévka s bramborami a fazolemi
Brambory a mrkev omyjeme, oškrábeme, cibuli oloupeme, vše nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme, prolisujeme. Omytá rajčata a papriku rozkrojíme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na jemno. Kapustu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele