- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Salát z chřestu s lilkem
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky, zakapeme citronovou šťávou, osolíme špetkou soli a pod fólií necháme půl hodiny marinovat. Poté lilek opláchneme a necháme okapat. Okapaný chřest...
víceGrilované avokádo
Cibuli, pažitku a olivy nakrájíme nadrobno, avokádo vypeckujeme a dužinu potřeme olivovým olejem. Rošt potřeme rostlinným olejem. V misce promícháme olej, citronovou šťávu, cibuli, pažitku a...
víceBonbony z vařených žloutků
V míse utřeme změklé máslo s cukrem, přimícháme rum a přes síto prolisované vařené žloutky. Vypracujeme hmotu, z níž tvoříme kuličky, do středu dáme kousek kandovaného ovoce, bonbony balíme v...
vícePudink z rýže s vanilkovou omáčkou
V rendlíku smícháme mléko s cukrem, vanilkovou trestí, citronovou kůrou, solí, smetanou a máslem. Vsypeme rýži a pod poklicí dusíme na malém plameni zhruba 45 minut, až je rýže hustá. Do...
víceDušená cibule zapečená se smetanou a sýrem
Cibuli nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme. Zapékací mísu vytřeme máslem a vysypeme strouhankou. Cibuli zpěníme na másle a dusíme, až změkne. Poté ji přeložíme do zapékací mísy, přelijeme...
víceOstrý hovězí guláš s pivem
Cibuli nakrájíme na kostičky, maso na kostky, feferonku zbavíme semen a překrojíme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme. Poté přisypeme papriku a kmín, přidáme rajčatový...
víceKuřecí prsa se smetanovo-česnekovou omáčkou
Česnek prolisujeme a smícháme s hořčicí, vodou, rajčatovým protlakem a octem. Jarní cibulky nakrájíme na tenká kolečka. Očištěná a opláchnutá kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky. Maso...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele