- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Zapečené plněné hovězí řízky na pivu
Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Vepřové maso umeleme, promícháme s hořčicí, vejcem, solí a pepřem. Na plátky hovězího masa rozdělíme mleté maso, zavineme,...
víceTelecí kýta na víně plněná brzlíkem
Kýtu nakrájíme na čtyři plátky, lehce naklepeme, osolíme polovinou dávky soli a opepříme. Drobně pokrájený brzlík osolíme, osmažíme na rostlinném oleji. Prochladlý brzlík zavineme do plátků...
vícePolévka z mořského ďasa
Na olivovém oleji v silnostěnném hrnci smažíme zhruba pět minut cibuli pokrájenou na kolečka a česnek na plátky. Poté vlijeme vodu, šafrán, koření, těstoviny (anellini), pokrájená rajčata i s...
víceCibule plněná játry
Cibule oloupeme, vršky odkrojíme ve čtvrtině a na hrubé soli pečeme 40 minut v troubě předehřáté na 180 °C. V mezičase v rendlíku usmažíme jíšku z másla a mouky. Jíšku rozředíme mlékem, které...
vícePivní polévka se smetanou a rýží
V misce rozšleháme žloutky se smetanou. Rýži připravíme obvyklým způsobem. V hrnci v pivu rozmícháme cukr, přidáme skořici a vaříme. Jakmile se pivo začne vařit, hrnec odstavíme a do piva...
víceSýrová roláda s kaviárem
Tavený sýr rozšleháme s máslem do hladké hmoty, do které vmícháme opatrně kaviár. Na plát alobalu rozložíme plátkový sýr tak, aby se okraje plátků překrývaly, potřeme kaviárovou hmotou,...
víceRajčatový salát s jogurtem a koprem
Omytá rajčata necháme okapat a nakrájíme na osminky. Vložíme do mísy, osolíme, osladíme a přelijeme jogurtem. Na závěr zasypeme koprem a opatrně promícháme, aby se rajčata nerozpadla. Před...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele