- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Základní recept na vanilkové flameri
Z mléka odebereme 6 lžic na později, zbytek přivedeme k varu se solí, cukrem, kouskem citrónové kůry a polovinou vanilkového lusku i s dření. Potom kůru a lusk vyjmeme. V 6 lžících mléka...
víceVěnec k snídani
Za stálého míchání zahřejeme máslo, med, mandlové lupínky a smetanu. Směs odstavíme, přidáme jemnou kandovanou pomerančovou kůru a nastrouhanou kůru z pomeranče. Z hotového tvarohového těsta...
víceKořeněné broskve v pálence
V hrnci přivedeme k prudkému varu asi 10 cm (na výšku) vody. V menším hrnci povaříme ve vodě cukr, skořici, hřebíček a muškátový oříšek. Broskve vložíme asi na 2 minuty do vařící vody,...
víceSkořicové hrušky
V hrnci přivedeme k varu víno s cukrem, skořicí, muškátovým oříškem, pepřem a kouskem citrónové kůry. Hrušky oloupeme, stopky však ponecháme, zespodu opatrně vyjmeme jádřinec. Hrušky vložíme...
víceČerstvé fíky s omáčkou z červeného vína
Víno s nastrouhanou citronovou kůrou přivedeme k varu, přidáme skořici, cukr a hřebíček. Škrob rozmícháme s vodou a přilijeme k vroucímu vínu. Omáčku krátce povaříme a odstavíme. Ochutíme ji...
víceGrilovaný ananas
Máslo necháme rozpustit, přidáme k němu zavařeninu, zahřejeme a promícháme s citronovou šťávou. Pak směs odstavíme. Plátky ananasu z konzervy necháme okapat, vložíme je do zapékací nádoby...
víceČokoládová hnízdečka
Na suché pánvi za stálého míchání opražíme cukr a mandlové lupínky. Pánev odstavíme a přidáme hořkomléčnou čokoládu, kakao a instantní kávu. Z bílků a soli ušleháme pevný sníh a lehce ho...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele