- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Nakládaná zelenina po thajsku
Červenou cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme na kolečka. Mrkev a okurku omyjeme, očistíme a nakrájíme na proužky. V kastrolu přivedeme k varu rýžový ocet...
víceSteak sečuán
Ve vroucí osolené vodě (1/2 lžička soli) uvaříme podle návodu na obalu rýži, uvařenou slijeme, necháme okapat a odložíme stranou. Hovězí roštěnec omyjeme, osušíme, nakrájíme na silnější...
víceThajská marináda
Zázvor oloupeme a nastrouháme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Limetku rozkrojíme, šťávu vymačkáme a kůru nastrouháme. V misce smícháme olivový olej, sójovou omáčku, rybí omáčku, limetkovou...
víceVinná marináda s česnekem a bylinkami
Česnek oloupeme a prolisujeme. Tymián a kerblík omyjeme, osušíme a najemno nasekáme. V misce smícháme portské víno, balsamico, olivový olej, prolisovaný česnek a nasekané bylinky. Vše...
víceSmetanová marináda
Do misky vložíme zakysanou smetanu, přidáme lžíci limetkové šťávy, rajčatového džusu, mletou papriku, cukr, sůl, pepř a vše důkladně promícháme. Připravenou marinádu uložíme na 60 minut do...
vícePomerančová marináda
Pomeranč omyjeme, kůru nastrouháme a šťávu vymačkáme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Do mísy nalijeme slunečnicový olej, vinný ocet, česnek, francouzskou hořčici, pomerančovou šťávu a kůru....
víceZázvorová glazura
Do misky nastrouháme očištěný zázvor, přidáme olej, očištěný a prolisovaný česnek. Vše za pomoci ručního mixéru rozmixujeme na hladkou kaši. Osolíme, opepříme a ihned používáme.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele