- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- rakanka
rakanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 32x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro rakanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 32Mexická pikantní kukuřice
Připravíme si chilli papričky. Rozehřejeme troubu na 160 °C. Papričky necháme na plechu asi 4-5 minut opražit, vyndáme a necháme zchladnout. Potom je rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme...
víceTamales plněný fazolemi a feferonkami
Pro přípravu musíme mít kukuřičné listy vláčné a tak je vložíme do teplé vody a necháme přibližně 3 hodiny máčet. Mezitím připravíme náplň. Do misky nasypeme kukuřičnou mouku, přidáme změklé...
vícePikantní studená polévka
Rajčata oloupeme tak, že je omytá nařízneme křížem, krátce spaříme ve vroucí vodě, ihned ochladíme. Nyní oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme na pyré. Oloupanou cibuli nakrájíme na...
víceZapečený cuketový květ s náplní
Cuketové květy zlehka opláchneme pod tekoucí vodou, velmi opatrně je osušíme v utěrce nebo necháme okapat. Květy otevřeme a vyřízneme pestíky. Omyté chilli papričky zbavíme semen a nakrájíme...
vícePikantní zelný salát s feferonkou
Z čerstvé a pevné hlávky bílého zelí odstraníme vnější listy. Rozpůlíme ji, vyřízneme košťál. Takto připravené zelí nakrouháme na tenké nudličky. Chilli papričky omyjeme, nakrájíme najemno....
víceAvokádové pyré - Guacamole
Omyté, ale neoloupané zralé avokádo podélně rozřízneme nožem až k pecce. Kroutivým pohybem proti sobě obě poloviny pomalu oddělíme. Nožem vykrojíme pecku. Takto si připravíme obě avokáda....
víceAvokádový sorbet zdobený tequilovou šlehačkou
Vybereme zralá avokáda a oloupeme je. Oloupaná rozpůlíme a vykrojíme pecky, dužinu nakrájíme na malé kousky. Polovinu salátové okurky dobře omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na kousky....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.