- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- koudová
koudová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 37x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro koudová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 37Hovězí steak na hříbkách
Při teplotě 160 °C si předehřejeme troubu. Sušené houby spaříme cca 75 ml vařící vody, a to pro nabobtnání hub. Vodu vylijeme, potom houby pokrájíme a houbový vývar si schováme. Na pánvičce si...
víceChřest s petrželkou
Svazky chřestu vaříme a dbáme na to, aby byly stále teplé. Vejce uvaříme na tvrdo, oddělíme žloutky. Na rozpuštěném másle orestujeme dozlatova strouhanku. Do žloutků zamícháme petrželku. ...
víceRajčatová pěna
Rajčata uvaříme ve vařící vodě, ponoříme do studené vody a zbavíme slupky. Rajčata rozpůlíme, vydlabeme vnitřky rajčat, které zbavené od semínek propasírujeme přes hrubé síto. Dohladka...
víceJehněčí pečeně na česneku se zeleninou
Zapneme troubu na 190 stupňů Celsia. Maso v horních částech prořízneme a vložíme česnek a rozmarýn. Nakonec přidáme koření a lžíci oleje. Do kastrolu dáme papriku, brambory, cuketu a koření....
víceVepřové kotlety se sosem na citrusových plodech
Troubu rozžhavíme na teplotu 190 stupňů Celsia. Vepřové kotlety položíme do potravinářské fólie a rozklepeme je. Potom je vytáhneme z fólie, na ně navrstvíme ovoce s kořením, přikryjeme druhou...
víceZelenina se sýrem a taratoriovým přelivem
Na mísu dáme omytou a očištěnou zeleninu, jako jsou listy mladého špenátu, které natrháme na menší kusy, spolu s čekankou, fenyklem řapíky celeru, na proužky nakrojíme mrkev a papriku. Vše...
vícePečené kotlety s navrstvenou zeleninou
Troubu předehřejeme na 200 °C. Na pánvičce rozpustíme 25 g másla nebo jiného tuku, na něm z obou stran orestujeme kotlety. Potrvá to přibližně 5 minut. Do většího rendlíku naskládáme přibližně...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele