Recept

Jehněčí pečeně na česneku se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (4%)
ID receptu: 30208

Ingredience

750 g Brambory
3 ks Cuketa
1,2 kg Jehněčí kýta
4 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
2,3 kg Rajčata Cherry
1 špetka Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 937 kcal
Kilojoule 3 918kJ
13% Sacharidy 45 g
73% Tuky 55 g
19% Sodík 373 mg
116% Bílkoviny 65 g

Jehněčí pečeně na česneku se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Zapneme troubu na 190 stupňů Celsia. Maso v horních částech prořízneme a vložíme česnek a rozmarýn. Nakonec přidáme koření a lžíci oleje.

2

Do kastrolu dáme papriku, brambory, cuketu a koření. Zakápneme trošičkou oleje, přidáme rozmarýn nakrájený na kousky a česnek, kastrol poté odložíme. Pečínku připravujeme v troubě na nejvyšším roštu 40 minut.

3

Pod pečínku vklademe marinovanou zeleninu, pak pečínku obrátíme. Pečeme ještě 25 minut, poté ozdobíme rajčátky. Ještě pečeme do změknutí asi 10 minut.

4

Jako přílohu zvolíme zeleninu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept