- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Štika v bylinkovém obalu
Ryby (4 ks) oškrabeme od šupin, vykucháme, umyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme, celé ryby i zevnitř potřeme solí, pepřem a naplníme oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí, oloupaným,...
víceRosol z lesních jahod
Do vody v kastrůlku dáme želatinu, necháme chvilku nabobtnat. Kastrůlek položíme na oheň, zahřejeme, aby se želatina rozpustila a stáhneme z ohně. Lesní jahody očistíme, omyjeme, dáme do...
víceDomácí majonéza s citronem
Vejce rozklepneme, oddělíme bílky, které dáme stranou. Žloutky dáme do mixeru a pomalým přiléváním oleje mixujeme do zahoustnutí. Na konci mixování dochutíme solí, pepřem a zakapeme šťávou...
víceNákyp z hlávkového zelí
Z hlávkového zelí odstraníme poškozené listy a dobře ho opereme pod studenou tekoucí vodou. Poté rozkrojíme na čtvrtky, odřízneme košťál a zelí nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme do hrnce,...
víceZapečené bezlepkové těstoviny
Do hrnce vlijeme vývar, který přivedeme k varu. Do vroucího vývaru vsypeme těstoviny, sůl a podle návodu na obalu je uvaříme. Poté je scedíme, necháme okapat. Pekáč vymažeme máslem a...
vícePstruh s jarní cibulkou
Ryby očistíme, vykucháme, pod tekoucí studenou vodou dobře umyjeme. Osušené ryby posypeme solí, pepřem, mletou paprikou. Vykuchanou část ryby potřeme citrónovou šťávou, vložíme celou jarní...
víceJahodovo-banánový džem
Omyté jahody dáme do hrnce. Za stálého míchání přisypeme část cukru, vložíme vanilku a přivedeme k varu. Banány oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, pokapeme je citronovou šťávou. Plátky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele