- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- DANAE
DANAE
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 728x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro DANAE |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 728Slepičí maso s dýní a zeleninou na broskvích
Slepičí naporcované a osolené maso opečeme na oleji. K opečenému masu přidáme celer a dýni nakrájené na kostičky, podlejeme vínem a zvolna dusíme. Umletým kořením maso okořeníme a přidáme mátu...
víceKaše z rýže a škeblí
Rýži propláchneme a namočíme na 2 hodiny do vody a potom ji necháme na sítku okapat. Škeble očistíme kartáčkem, opláchneme je pod tekoucí vodou a lžičkou vybereme vnitřky, které nakrájíme na 3...
víceMakarony zapečené s krevetami, rajčaty a parmezánem
Příprava: zapékací nádobu vytřeme lžící másla. Těstoviny: ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny podle návodu na obalu - těstoviny vaříme asi 10 minut. Do scezených a okapaných těstovin...
víceSmažené nočky s chřestem
Kuchyňsky očištěný chřest uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru a necháme okapat. Stroužek česneku utřeme, cibuli nakrájíme na kolečka, z rajčat odstraníme jádřinec a dužinu nakrájíme na...
víceOstrý salát s celerem, česnekem a vejci
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a nastrouháme (nebo nakrájíme) nadrobno. Uzené maso nakrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme, utřeme, celer oloupeme a nastrouháme. Potom ho...
víceHovězí maso s piniovými oříšky a salátem - Nóbi áni
Hovězí maso důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, odstraníme tuk a šlachy a nakrájíme ho přes vlákno na silnější obdélníčky - asi 5 x 7 cm. Plátky masa lehce naklepeme a necháme marinovat v...
víceKošíčky plněné masem a chřestem
Troubu předehřejeme na 200°C. Listové těsto vyválíme a plát těsta rozřežeme nožem na stejně velké čtverce. Každý čtverec vmáčkneme do formy košíčku na pečení, kterou jsme vymazali, nebo...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele