- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- DANAE
DANAE
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 728x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro DANAE |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 728Kynuté rohlíčky v cukrovém hávu
Začneme tím, že připravíme bílkovou drobenku, v níž budeme rohlíčky obalovat před jejich kynutím. Bílková drobenka: máslo promneme s moučkovým cukrem, moukou, jedním vanilkovým cukrem a...
víceBezlepkový perník s kandovaným ovocem
Ořechy nasekáme, kandované ovoce pokrájíme na menší kousky. Z mléka, oleje, celých vajec, cukru, cukru vanilka, lžičky rumu, mouky, pohankových klíčků a kypřícího prášku do perníku vypracujeme...
víceKynutá velikonnoční buchta s mandlemi a rozinkami
Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme je a nakrájíme je na tenké plátky. Rozinky propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. V hrnečku vlažného mléka s cukrem rozmícháme droždí, necháme...
víceKynuté ovocném knedlíky s mákem
Švestky propláchneme pod tekoucí vodou a vypeckujeme je. Poté připravíme kvásek: ve vlažném mléce rozmícháme droždí a cukr, smíchané suroviny necháme chvíli stát na teplém místě. Když kvásek...
vícePečené bramborové kroužky
Brambory uvaříme ve slupce, vychladlé je oloupeme a nastrouháme. Do strouhaných brambor vmícháme xantanovou gumu, jedno celé vejce, směs ochutíme solí a asi 300 g bezlepkové mouky. Ze...
víceVanilkové domácí nudle
Jedno vejce rozmícháme ve lžíci vody a jednom pytlíku vanilkového pudinku. Do této směsi zapracujeme asi 200 g bezlepkové mouky, abychom získali vláčné těsto. Získané těsto rozválíme na...
víceDomácí brynzové halušky pro celiatiky
Brambory oloupeme, nastrouháme na struhadle, z nastrouhaných brambor slijeme vodu. Cibuli a anglickou slaninu nasekáme nadrobno, před podáváním cibuli se slaninou orestujeme na oleji. Sýr...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele