- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- karlikova
karlikova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 86x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro karlikova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 86Steaky z mečouna a koriandrovým máslem
Vytvoříme koriandrové máslo z másla, koriandru a eidamu - vše smícháme, uděláme váleček, dáme ztuhnout. Rozpálíme gril, steaky z mečouna potřeme olejem a grilujeme přibližně 3 minuty ze všech...
víceSalsa melounová
Z obou melounů vydlabeme dužinu, pokrájíme ji na kostky. Do marinády, připravené z cukru, červeného vína, rozetřeného česneku, soli a pepře vložíme kostky melounu, necháme několik minut vařit...
víceŽebírka glazovaná
Žebírka dáme na alobal a bohatě potřeme marinádou ze sójové omáčky, prolisovaného česneku, medu, nastrouhaného zázvoru a brandy ze všech stran. Dvakrát je obalíme a na krajích dobře uzavřeme,...
víceChňapal grilovaný
Rybu očistíme, podélně rozkrojíme, vyjmeme páteř a pořádně ji opláchneme a vysušíme. Smícháme nakrájenou papriku, pažitku, citronovou šťávu, olej a směsí potřeme rybu zevnitř i zvenku. Rybu...
vícePrimavera těstoviny
Dáme do pánve máslo, rozehřejeme ho, přidáme nasekaný čerstvý špenát a 5 minut povaříme. Necháme vychladnout. Vyloupaný hrách z lusků a fazole vaříme 5 minut a poté scedíme. Nasekaný uvařený...
víceZákusky s červenou cibulí
Zapneme si troubu na 220 ˚C, rozbalíme a vyválíme si listové těsto a vykrájíme z něj kolečka. Kolečka položíme na plech. Na rozpáleném oleji osmahneme červenou nakrájenou cibuli asi tak 10...
víceMleté maso ve tvaru zajíce
Mleté hovězí a libové vepřové maso smícháme dohromady, osolíme, opepříme. Přidáme nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, papriku nakrájenou na slabé nudličky a majoránku. Do směsi vmícháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele