- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Vaječné omelety z Tater
Nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme v rozehřátém tuku na pánvi. Očistíme žampiony, nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme najemno a přidáme ke slanině. Vše zamícháme a osmažíme. Rozšleháme...
víceNakládaná perlička po staročesku
Perličku očistíme, omyjeme a naporcujeme. Vložíme do porcelánové nebo kameninové mísy, prosypeme tlučeným kořením, citronovou kůrou a dáme do druhého dne odležet. Druhý den perličku zprudka...
vícePečený pstruh na másle
Pstruhy vykucháme, ponecháme hlavu i ocas. Omyjeme, osušíme a z obou stran přelijeme octem. Pak je osolíme a asi 10 minut necháme odležet. Pstruhy okmínujeme, obalíme v mouce a naskládáme do...
víceSmažené grundle
Rybičky dobře opláchneme, ponecháme ocásky, osolíme a na 30 minut odložíme. Pak je lehce osušíme, obalíme v mouce, vejci a strouhance. Osmažíme je zprudka na rozpáleném tuku.
víceSele s houskovou nádivkou na rožni
Nakrájíme najemno cibuli a osmahneme na másle do sklovita. Utřeme do pěny máslo a přimícháme žloutky. Umeleme vnitřnosti, z bílků ušleháme sníh a vše dobře promícháme. Přidáme strouhanku,...
víceDivoký králík po slezsku
Králíka očistíme, odblaníme a naporcujeme. Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Stejným způsobem nakrájíme cibuli a slaninu. Do kastrolu položíme na dno střídavě vrstvu...
víceZajíc na slanině a česneku
Odleželého zajíce odblaníme, omyjeme a protkneme slaninou. Utřeme si česnek se solí, zajíce tím potřeme a lehce posypeme asi 4 špetkami zázvoru nebo pepřem. Opečeme jej po všech stranách na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele