- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Hrachová polévka s uzeným masem
Namočíme hrách přes noc, pak jej propereme a dáme vařit. Po uvaření hrách prolisujeme. V jiném hrnci vaříme uzené maso do změknutí. Ze sádla a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vlažným...
víceVánoční polévka
Odstraníme z kapří hlavy žábry, omyjeme a vaříme ji i s ocasem v osolené vodě do změknutí. Zhotovíme si světlou jíšku z másla a mouky. Vývar z hlavy přecedíme, zahustíme jíškou a necháme...
víceKapustová polévka s vepřovým kolenem
Připravíme si jíšku ze sádla a mouky, zalijeme ji vlažným vývarem, rozšleháme metlou, přidáme pepř, třený česnek a vaříme asi 3/4 hodiny za občasného míchání. V jiném hrnci uvaříme koleno a...
víceŠumavská uzená pečeně
Utřeme česnek se solí a potřeme jím krkovičku. Nakrájíme na jemno cibuli, dáme do pekáčku s tukem, lehce osmahneme s krkovičkou, pak podlijeme troškou vody a dáme péct do vyhřáté trouby. ...
víceBílkové oříškové rohlíčky
Ušleháme z bílků sníh, zašleháme do něj cukr a nádobu postavíme do vodní lázně, kde za stálého šlehání čekáme, až sníh zhoustne. Potom nádobu odstavíme z plamene a šleháme do vychladnutí. ...
víceŽloutkové pečivo
Ušleháme do husté pěny žloutky, cukr a vanilkový cukr. Vymažeme tukem rakvičkové formy a naplníme do 2/3 těstem. Pečeme pozvolna ve vyhřáté troubě při mírné teplotě. Upečené rakvičky...
víceSázená vejce na bramborách se sýrem
Uvařené brambory oloupeme, po vychladnutí nakrájíme na plátky a opečeme dozlatova na másle. Rozprostřeme je vedle sebe na pánvi a rozklepneme na ně vejce. Osolíme, lehce posypeme paprikou a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele