Jednoduchý recept

Kachna s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9281

Ingredience

6 ks Jablka
1 ks Kachna mražená
0,5 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Solamyl
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,333 kcal
Kilojoule 5 576kJ
8% Sacharidy 28 g
157% Tuky 118 g
3% Sodík 68 mg
76% Bílkoviny 42 g

Kachna s jablky postup přípravy receptu:

1

Kachnu očistíme, uvnitř i na povrchu osolíme a posypeme kmínem.

2

Vložíme ji do velkého oválného pekáčku z varného skla, naplníme nakrájenými, oloupanými a jádřinců zbavenými jablky. Podlijeme trochou horké vody a v horké troubě upečeme dozlatova. Při pečení kachnu přeléváme vypečenou šťávou.

3

Měkkou kachnu vyjmeme, naporcujeme a šťávu zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody, krátce v troubě povaříme.

4

Podáváme s bramborovými knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept