- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sedecky
sedecky
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 821x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro sedecky |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 821Domácí bankety
Do velké mísy rozdrobíme droždí, přidáme cukr, zalijeme vlažnou vodou. Zakryjeme utěrkou a odložíme na teplé místo. Po 15 minutách přidáme mouku, sůl, olej, pět minut hněteme, než vznikne...
víceDomácí zvěřinová paštika
Kuřecí játra nakrájíme na větší kousky. Totéž uděláme s masem z divočáka. Na pánvi rozpálíme sádlo, maso i játra opečeme, do pánve přidáme sůl, pepř, slaninu, nahrubo pokrájenou cibuli a...
víceKančí ragú se šípkovou omáčkou
Kančí maso nakrájíme na větší kousky, celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu tři minuty opékáme. Šípky zbavíme stopek a okvětí. Rozpůlíme je,...
vícePečená kachna se zelím a bramborem
Den před pečením kachnu potřeme solí a kmínem. Kachnu druhý den dáme do pekáče, lehce podlijeme vodou a pečeme 4 hodiny při 140°C. Během pečení připravíme zelí. Hlávku nakrájíme na proužky....
víceBramborové taštičky s povidly
Brambory oloupeme a nastrouháme. V míse je smícháme s vejci a moukou. Pořádně zamícháme a vypracujeme těsto. Dáme do ledničky na 10 minut odležet. Potom z těsta vyválíme velkou placku cca...
víceMedailonky z jelena na houbách
Houby opláchneme a necháme je okapat. Nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme máslo a houby spolu s tymiánem orestujeme. Poté je zalijeme vodou, osolíme, opepříme a necháme stranou na pánvi....
víceRizoto z humra s hráškovým krémem
Humra spaříme ve vroucí vodě, ve které jej následně 15 minut vaříme. Potom zchladíme ledovou vodou, necháme vychladnout a maso vyloupneme z krunýře. Maso z končetin nasekáme na drobné kousky,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele