- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sedecky
sedecky
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 821x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro sedecky |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 821Arabský chléb s hovězím masem
Hovězí maso nakrájíme na plátky a potřeme ho terijaki marinádou. Dáme ho následně odležet do ledničky minimálně na 2 hodiny, ideálně přes noc. Před grilováním si připravíme salát. Cibuli...
víceUzený úhoř s liškami
Uzeného úhoře očistíme od nečistot, kůže a kostí. Nakrájíme na kousky, potřeme máslem. Do pekáče rozložíme maso, přidáme ještě trochu másla a dáme péct do trouby při teplotě 80°C na 15 minut. ...
vícePečená krkovička s kaparovou omáčkou
Připravíme základ na omáčku. Nastrouháme citronovou kůru a přidáme ji k očištěným sardinkám. Pokapeme olejem, přidáme hodně soli a necháme 6 hodin odležet. Maso naporcujeme na plátky,...
víceKrálík na černo s chřestem
Králíka naporcujeme, stehna oddělíme a hřbet vykostíme, pokapeme olejem a dáme odležet do chladničky. Stehna nařízneme na několika místech a do naříznutých míst vložíme špek. Stehna potřeme...
víceArtyčoky s mátou
Artyčoky omyjeme, odřízneme stvol a spičky, abychom se dostali až na srdíčka. Po očištění vložíme do vody smíchané s citronovou šťávou. Stranou nakrájíme šalotku, karotku, celer a všechnu...
vícePečená treska s cizrnovým pyré
Cizrnu opláchneme, očistíme od nečistot a naložíme na 4 hodiny do vody. Spolu s jednou nakrájenou šalotkou, stroužkem česneku a petrželkou dáme vařit do 1 l osolené vody. Uvařenou cizrnu...
víceTěstoviny s kančím ragout
Kančí maso nakrájíme na malé kousky. Celer, mrkev a cibuli nasekáme na drobné kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu dvě minuty opékáme. Přidáme nasekanou petrželku a prolisujeme k...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele