- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Jablkový salát se sýrem a smetanou
Omyté listy hlávkového salátu upravíme na talíř. Neoloupaná, omytá jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Položíme je ke středu talíře. Nastrouhaný sýr vmícháme do kyselé...
víceVařené kudlubny s máslem
Oloupané kedlubny nakrájíme na silnější plátky a v osolené, mírně oslazené vodě je uvaříme doměkka. Uvařené kedlubny ocedíme, přendáme na talíře a každou porci pokapeme rozehřátým máslem. ...
víceAnanasový salát s jogurtem
Oloupaný ananas nakrájíme na kousky a vsypeme do mísy. Přidáme oloupaný, na kousky nakrájený pomeranč, vmícháme jogurt, skořici a podle chuti osladíme. Vše dobře promícháme. Salát podáváme...
víceKokosové podkovičky
Z mouky, cukru, másla, kokosu, vejce a kakaa vypracujeme těsto. Necháme je v chladu uležet. Z těsta strojkem vytlačujeme pruhy, ze kterých tvarujeme podkovy. Upečeme na vymazaném plechu. ...
víceUzené vepřové koleno zapečené se zelím a bramborami
Omyté uzené koleno uvaříme doměkka, vykostíme a nakrájíme na kousky. Do kastrolu vsypeme nakrájené kysané zelí, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka. Brambory oloupeme a nakrájíme na...
víceTvarohová pomazánka s Ementálem
V misce utřeme změklé máslo do pěny. Přidáme rozmíchaný tvaroh, nastrouhaný sýr a vše dobře promícháme. Podle chuti osolíme, okořeníme kmínem, mletou paprikou a nakonec vmícháme nasekanou...
vícePomerančový salát s kardamomem
Pomeranče oloupeme včetně bílé vnitřní slupky a kůru ze dvoupomerančů uchováme. Dílky pomerančů upravíme na servírovací mísu, pokapeme vodou z pomerančových květů a posypeme kořením. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele