- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Polévka z kyselé smetany
Do 1 l osolené vody přidáme lžíci kmínu a uvedeme do varu. Přilijeme kyselou smetanu rozmíchanou s moukou a 10-12 minut vaříme. Nakonec polévku ochutíme octem a podáváme s krajíčky chleba.
vícePolévka z artyčoků
Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, zpěníme na másle a přidáme očištěné, syrové nebo naložené artyčoky. Zaprášíme moukou a vše na mírném ohni osmahneme. Zalijeme polévkou a...
víceHovězí vývar s morkem
Morek z hovězích kostí povaříme 3-5 minut a nasekáme jej. Morek přidáme do světlého hovězího vývaru.
víceZelný salát s koprem
Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme a zbavíme košťálu. Zelí nakrájíme na jemné nudličky, propláchneme vodou a necháme okapat. Potom zelí prosolíme, promícháme a necháme proležet. Přidáme jemně...
víceSalát z kysaného zelí
Čerstvé kysané zelí překrájíme, promícháme s cukrem, olejem a drobně nakrájenou cibulí. Salát necháme proležet v chladu. Zelný salát podáváme na talířku nebo na skleněné misce.
víceOkurkový salát se smetanou
Salátové okurky oloupeme, zbavíme je hořkých částí, opláchneme a nastrouháme na plátky. Okurky promícháme se zálivkou z rozšlehané smetany, cukru, octa a soli. Salát uchováváme v chladu.
víceZeleninová směs dušená na másle
Zmrazenou zeleninovou směs zastříkneme teplou vodou, mírně osolíme a za občasného promíchání udusíme do poloměkka. Nakonec do zeleniny přidáme máslo, pepř a pokrm dodusíme.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele