- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- paulenkova1
paulenkova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 275x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro paulenkova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1210x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 275Víno z hrachových lusků
Do hrnce nalijeme vodu, přisypeme lusky a přivedeme k varu. Vaříme 20 minut. Hrnec odstavíme a přisypeme cukr, droždí, čaj a na kolečka nakrájený citron. Přikryjeme utěrkou a necháme 4 dni...
víceKoktejl ala Bloody Mary
Nakrájíme nahrubo rajčata, celer, cibuli, vložíme do hrnce spolu s cukrem, octem, solí a pepřem a povaříme 25 minut. Poté směs přecedíme. Přecezenou šťávu povaříme 3 minuty, necháme...
víceDušené hrušky s bezinkami
Hrušky oloupeme, dáme je do hrnce, přelijeme sirupem, vodou a citronovou šťávou. Pod pokličkou vaříme na mírném ohni 30 minut. Poté je dáme na talířky. Bezinkovou šťávu povaříme. Smetanu...
víceOstružinový sirup s bezinkami
Do hrnce dáme bezinky a ostružiny, zalijeme vodou a vaříme 5 minut na mírném ohni. Poté směs necháme vystydnout a ovoce rozmačkáme. Scedíme přes plátno, tekutinu vrátíme do hrnce a přidáme...
víceOvocný sýr z kdoulí
Kdoule nakrájíme, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přivedeme k varu, zmírníme teplotu a povaříme 40 minut, dokud se ovoce nerozvaří. Poté scedíme tekutinu, dužinu vrátíme zpět do hrnce a...
víceCitronový zákusek s polevou
Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Máslem vymažeme koláčovou formu o průměru 20 cm. Dno poprášíme moučkovým cukrem. Do mísy dáme 2 lžíce citronového krému, máslo a 100 g cukru. Vše rozšleháme....
víceCitronový ovocný krém
Do ohnivzdorné mísy dáme kůru a šťávu z citronů, máslo a cukr a mícháme nad párou 10 minut. Poté směs odstavíme. Rozšleháme vejce a postupně je přimícháme do citronové směsi. Vrátíme nad páru...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele