- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Krupičník I
Krupici opražíme na másle, po částech přiléváme mléko za stálého míchání tak dlouho, až je krupice sypká. Poté přidáme vejce a mícháme opět do sypké krupice.
víceTelecí řízky se smetanou a kapary
Maso odblaníme, na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opečeme na másle po obou stranách. Poté řízky podlijeme a necháme dusit cca 10 minut. Řízky poté přendáme do zapékací, přelijeme...
vícePolévka s krabím masem a zázvorem
Kraby uvaříme, rozebereme, klepeta odložíme stranou a z ostatních částí vybereme maso. Pórek s mrkví očistíme, nakrájíme na kousky a spolu s vývarem a bobkovým listem dáme do hrnce. Přivedeme...
víceHovězí závitky na smetaně I
Cibuli čistíme a velmi jemně nakrájíme, přidáme prolisované sardele a petrželovou nať jemně nakrájenou. Plátky masa otřeme, po okrajích nařízneme, naklepeme a výše uvedenou nádivkou na jedné...
víceVepřové řízky nebo kotlety smažené
Maso odblaníme, na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme. Řízky obalíme v hladké mouce, v rozšlehaných vejcích a ve strouhané housce, kterou jen jemně do řízků vtlačíme. Obalené řízky...
víceToasty s krevetami a sezamem
Krevety uvaříme a rozmixujeme se sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, sezamovým olejem a vejcem. Z krajíčků toastového chleba odkrojíme kůrku, potřeme krevetovou pomazánkou a povrch...
vícePěna ze syrových jablek
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nastrouháme na jemném struhadle, osladíme a přidáme hustou tekutou smetanu.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele