- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Papriky smažené
Papriky omyjeme, opečeme v troubě po všech stranách, zabalíme do ubrousku a po chvíli oloupeme. Zbavíme semen, osolíme, obalíme v hladké mouce a rozšlehaných osolených vejcích a osmažíme. ...
víceRýžový salát s černým kořenem
Rýži uvaříme v zeleninovém vývaru. Oprané byliny osušíme, jemně nasekáme a promícháme s olivovým olejem. Kapary s černým kořenem necháme okapat, poté je nasekáme na jemno a přidáme k bylinkám...
víceDušené roštěnky se zeleninou
Roštěnky očistíme, nakrájíme na plátky a okraje lehce nařízneme, aby se při pečení nezkroutily. Plátky osolíme, lehce naklepeme (nerozklepáváme je však do tenka) a zaprášíme hladkou moukou. ...
víceVaječná sedlina
Vejce, vývar, mouku, sůl a jemně nasekanou petrželovou nať velmi dobře rozkvedláme v hrnečku či misce. Poté vezmeme malou formu na puding anebo půllitrovou zavařovací sklenici, kterou...
víceMedové kuře v sójové omáčce
Česnek prolisujeme, přidáme med, sójovou omáčku, čínskou směs Pae-Lo, sherry a vše promícháme. Do kůže všech stehen uděláme zářezy, stehna potřeme medovou marinádou a necháme minimálně půl...
vícePalačinky gratinované s jahodami
Palačinky upečeme dle základního předpisu, potřeme je syrovými rozšlehanými jahodami s cukrem a volně svineme. Vyskládáme do skleněné zapékací mísy, potřeme oslazeným sněhem z bílku,...
víceCelerové krokety I
Celer oloupeme, omyjeme, nastrouháme na hrubém struhadle. Vložíme jej na lžíci rozehřátého másla, mírně podlijeme vývarem a dusíme 15 minut. Poté přidáme okapanou uvařenou rýži a oboje...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele