- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- wallisova
wallisova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 54x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro wallisova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 54Fettuccine s prosecco omáčkou
Dáme na pánev pomalu rozpustit 3 polévkové lžíce másla a mezitím si oloupeme česnek a šalotku. Česnek prolisujeme, šalotku jemně nasekáme a krátce spolu podusíme na pánvi s rozpuštěným máslem....
víceRisone s karamelizovanými cibulemi
V osolené vroucí vodě uvaříme těstoviny na skus dle návodu na obalu. Slijeme přes síto a necháme krátce okapat. Opláchneme špenát a jemně nasekáme. Oloupeme cibuli a nakrájíme na tenké...
víceLinguine s pestem a medvědím česnekem
Medvědí česnek omyjeme a po usušení jeho lístky nahrubo nasekáme. Obyčejný česnek oloupeme a také nahrubo nasekáme. Zhruba 1 polévkovou lžíci piniových oříšků si necháme na finální...
víceChilli špagety s olivovým olejem
Nejprve si očistíme chilli papričky, které musíme důkladně omýt, poté odstraníme zbytky po slupkách a bílá semínka. Pokud má někdo rád pekelně pálivé pokrmy, může si několik semínek ponechat...
víceTagliatelle se sýrovou omáčkou
Nejprve připravíme potočnici lékařskou, důkladně ji omyjeme, otřepeme a otrháme lístky od stonků. Větší část (asi tři čtvrtiny) jemně nasekáme a zbytek lístků dáme stranou na ozdobení pokrmu. ...
víceLinguine s humrem
Z papriky oloupeme škrabkou na brambory slupku, lusk rozkrojíme podélně, očistíme od semínek a bílé dužiny, opláchneme, dužinu nakrájíme na kostičky. Opláchneme petržel, důkladně vytřepeme a...
víceConchiglie se špenátem
Špenátové listy přebereme, omyjeme, dáme chvíli okapat. Připravíme v nízkém hrnci vroucí osolenou vodu a necháme špenát blanšírovat asi 1 minutu. Přes síto ho přelijeme a prudce zchladíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.