- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- wallisova
wallisova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 54x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro wallisova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 54Penne s ligurskou omáčkou z mandlí
Jemně nastrouháme parmezán a omyjeme bazalku. Očistíme, opláchneme a vytřepeme pórek, který podélně překrojíme a dáme stranou oschnout. Mandlové plátky jednotlivě rozložíme na plech s...
víceTagliatelle se sýrovou omáčkou
Nejprve připravíme potočnici lékařskou, důkladně ji omyjeme, otřepeme a otrháme lístky od stonků. Větší část (asi tři čtvrtiny) jemně nasekáme a zbytek lístků dáme stranou na ozdobení pokrmu. ...
víceŠpagety s pestem z oliv a mladého špenátu
Přebereme mladý špenát, důkladně omyjeme a otřepeme dosucha. Oloupaný česnek nahrubo nasekáme. V malém hrnci uvedeme do varu trochu vody, lehce osolíme, přidáme špenát a krátce povaříme do...
vícePenne na arabský způsob
Ve velkém hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a necháme v ní penne předvařit 5 minut, rychle slijeme přes síto a odebereme přitom několik lžic vody. Penne necháme vykapat. Nejprve očistíme a...
víceFusilli s omáčkou z rajčat a sýra
Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme slupku a dužinu nakrájíme na kostky. Přebereme rukolu, omyjeme, důkladně protřepeme a větší část natrháme na malé kousky. Zbývající rukolu odložíme...
víceŠpagety s česnekem a paprikou
Omyjeme a vytřepeme vodu z petrželové natě a dáme okapat. Stroužky česneku po oloupání jemně nasekáme. Omyté papriky rozkrojíme podélně a pečlivě vybereme semínka i bílé části dužiny, pro...
víceTěstoviny s gorgonzolovou omáčkou a ořechy
Vyloupané vlašské ořechy dáme na plech a vložíme je do trouby předehřáté na 180 stupňů a necháme péct asi 5 minut, dokud nebudou ořechy lehce orestované. Poté vyndáme a necháme zchladit. Ve...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.