- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
Křupavý řecký koláč | |
---|---|
Jehněčí maso s citronem a tymiánem | |
Jehněčí špízy s rozmarýnem a česnekem | |
Řecký těstovinový salát | |
Řecký kuřecí kebab | |
Řecký jehněčí salát | |
Pečená jehněčí kýta II |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Karamelový likér
Z mléka a pudinku uvaříme klasický pudink - nesladíme. Až pudink trochu vychladne vmícháme rum a obě salka. Plníme do sklenic.
víceBasilejská srdíčka
Bílky vyšleháme ve sníh a smícháme je s griotkou, cukrem a kořením. Přidáme i strouhanou čokoládu a mleté mandle. Vypracujeme těsto, které zabalíme a dáme ztuhnout do lednice. Vyválíme ho...
víceRůžičková kapusta s křenem
Kapustičky povaříme 2-3 minuty v osolené vodě a pak je přepůlíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho opečeme v pánvi. Ke slanině přidáme kapustičky a zamícháme. Přidáme ostatní...
víceVinná klobása v trojobalu
Vinnou klobásu nakrájíme na kousky, které srolujeme na šneky nebo je necháme jen jako přímky. Vinnou klobásu obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova. Podáváme s...
víceJehněčí kolínko
1) Jehněčí kolínka očistíme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zprudka je opečeme ze všech stran a dáme do pekáče. 2) Zeleninu nakrájíme na kostičky a opečeme ji ve výpeku z jehněčích...
víceSmažená rýže s chorizem
Rýži uvaříme v osolené vodě. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme kolečka choriza a pokrájené řapíky celeru. Nakonec přidáme i papriku. Vsypeme rýži a 3-4 minuty...
víceCelozrnné marokánky
Mouku nasucho opražíme ve vyšší pánvi. Zalijeme ji hrnkem vody (250 ml) a přidáme cukr. Vaříme 10 minut. Přidáme nahrubo nasekané mandle, rozinky a olej. Necháme ztuhnout. Z těsta...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Křupavý řecký koláč
Špenát dáme na pánev, zalijeme vodou a podusíme. Poté necháme trochu vychladnout a vyždímáme přebytečnou vodu. Poté špenát nakrájíme na kousky. Rajčata nakrájíme na kousky a smícháme se...
víceJehněčí maso s citronem a tymiánem
Jehněčí kotlety rozdělíme na jednotlivé porce podle kostí. Potřeme je citronovou šťávou a kůrou, tymiánem a prolisovaným česnekem. Necháme 15 minut marinovat. Řecký jogurt promícháme s...
víceJehněčí špízy s rozmarýnem a česnekem
Jehněčí maso nakrájíme na kostky a smícháme je s citronovou šťávou a kůrou, utřeným česnekem a nasekaným rozmarýnem. Necháme odpočívat přes noc. Papriku a cibuli nakrájíme na kostičky o...
víceŘecký těstovinový salát
Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme vychladit. Špenát povaříme 2 minuty (anebo nemusíme vařit, skvělý je i čerstvý). Rajčátka rozpůlíme. Těstoviny smícháme se špenátem, rajčátky,...
víceŘecký kuřecí kebab
Připravíme si marinádu: smícháme utřený česnek s citronovou šťávou a kůrou, nasekanou cibuli, skořici, nové koření, oregano, papriku a olivový olej. Osolíme a opepříme. Přidáme kuřecí stehna...
víceŘecký jehněčí salát
Smícháme oregano, olivový olej, šťávu z citronu a sůl. Okořeníme pepřem. Do této marinády dáme jehněčí maso nakrájené na steaky a necháme 5 minut odležet. Poté maso opečeme 5 minut z každé...
vícePečená jehněčí kýta II
Smícháme utřený česnek, polovinu oregana, citronovou šťávu a kůru, olej a špetku soli. Jehněčí kýtu nařízneme na několika místech a marinádou ji potřeme – vetřeme i do naříznutých míst. Do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele