- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Sliduch
Sliduch
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 1x | Zpráva pro Sliduch |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 1x |
Aktivita uživatele
25.11. | Sliduch přidal recept Tatranský pstruh do kuchařky ryby |
---|---|
25.11. | Sliduch přidal recept Pstruzi po švýcarsku do kuchařky ryby |
25.11. | Sliduch přidal recept Pstruh v těstíčku s jogurtovou omáčkou do kuchařky ryby |
25.11. | Sliduch přidal recept Pstruh na smetaně do kuchařky ryby |
25.11. | Sliduch přidal recept Krkonošský pečený pstruh do kuchařky ryby |
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 1Smoothie s jablky a hruškami
Nejprve v odšťavňovači prolisujeme omytá a nakrájená jablka. Do mixéru vhodíme nakrájené hrušky a rozmixujeme spolu s jogurtem, skořicí, medem, citrónovou šťávou a jablky. Hotové smoothies...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
35 min Očištěné pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme z každé strany, posypeme pepřem a obalíme ve strouhance. Do pekáče dáme olej s máslem (3 lžíce) a když je tuk rozpálený, položíme na něj pstruhy, na... více |
40 min Pstruhy omyjeme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáčku, na ně rozložíme směs z nakrájené petrželky, žampionů, pepře a soli, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a nakonec zalijeme smetanou... více |
45 min Mouku smícháme s pivem, solí a žloutky. Zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků a těstíčko necháme asi 10 minut v chladu odležet. Očištěné a omyté pstruhy podél páteře vykostíme. Vzniklé... více |
40 min Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme a opečeme na másle (z každé strany přibližně 5 minut). Podlijeme vínem, okořeníme špetkou muškátu a pod pokličkou zvolna dusíme 12 - 15 minut. Nakonec... více |
35 min Nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině. Vložíme omyté, očištěné a osolené ryby, obalené v hladké mouce a osmahneme z obou stran. Přidáme nakrájené žampiony a rajčata a pečeme... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.