autor: Sliduch
ryby na všechny způsoby
více >
< méně
Vše | Hlavní chod
-
Tatranský pstruh
35 minNakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině. Vložíme omyté, očištěné a osolené...
-
Pstruh na smetaně
40 minOčištěné a vykuchané pstruhy osolíme a opečeme na másle (z každé strany přibližně 5...
-
Mouku smícháme s pivem, solí a žloutky. Zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků a...
-
Pstruzi po švýcarsku
40 minPstruhy omyjeme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáčku, na ně rozložíme směs z...
-
Krkonošský pečený pstruh
35 minOčištěné pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme z každé strany, posypeme pepřem a obalíme ve...
-
Hlavní chod
X