Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10075

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Králičí maso
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
100 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
0,1 l Víno bílé
1 stroužek Česnek
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 518 kcal
Kilojoule 2 167kJ
4% Sacharidy 15 g
37% Tuky 28 g
20% Sodík 406 mg
92% Bílkoviny 52 g

Králík z Provence postup přípravy receptu:

1

Omytého králíka odblaníme, protkneme slaninou a osolíme.

2

Na zbylé, jemně nakrájené slanině zpěníme nakrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme.

3

Přidáme na plátky nakrájené houby, stroužek nasekaného česneku, víno a oloupaná, na plátky nakrájená rajčata. Vše dusíme do změknutí masa.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s noky. Můžeme použít i čerstvé hříbky nebo sušené, předem namočené houby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept