Recept

Jehněčí kotlety na žampionech

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10116

Ingredience

8 ks Jehněčí kotlety
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Tuk
0,1 l Vývar z hovězích kostí
3 polévková lžíce Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 701 kcal
Kilojoule 2 932kJ
0% Sacharidy 2 g
79% Tuky 59 g
16% Sodík 313 mg
68% Bílkoviny 38 g

Jehněčí kotlety na žampionech postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety na krajích nařízneme, lehce naklepeme a potřeme solí a pepřem.

2

Na pánvi rozpustíme tuk, kotlety na něm po obou stranách dozlatova opečeme a vyjmeme. Vypečený tuk slijeme, přidáme máslo a osmahneme na plátky nakrájené žampiony. Přidáme nasekanou petrželku, prolisovaný česnek a vše zalijeme smetanou a vývarem. Krátce povaříme.

3

Omáčku přelijeme na opečené kotlety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept